Sous – vide od Küppersbusch

NEPŘEKONATELNÉ KULINÁŘSKÉ ZKUŠENOSTI

Sous - vide vaření je variantou vaření při nízké teplotě ve vodní lázni nebo v páře při prakticky konstantní teplotě. 

Objevte jedinečné chuťové zážitky při vaření touto metodou.

A takto to funguje:
Jednoduše očistěte, případně nakrájejte ingredience (syrové a chlazené) a dejte je do vakuového sáčku. Přidejte ochucovadla, například olej, bylinky a koření. Potom uzavřete sáček ve vakuovací zásuvce, abyste odstranili co nejvíce vzduchu. Zavakuované sáčky lze ponechat v lednici přes noc marinovat. Následně vložte sáček do parního hrnce nebo parní trouby a zahajte sous - vide program. Pokrm se bude připravovat při konstantní teplotě vody nebo páry 50°C až 85°C.

Vakuovací zásuvka Küppersbusch:
Nová Küppersbusch vakuovací zásuvka je perfektní pro sous - vide vaření. Je ale ideální také pro skladování syrových nebo již vařených potravin a pokrmů. V této vakuovací zásuvce je všechen vzduch
z vakuovacích sáčků vysáván a sáčky jsou uzavřeny. Vakuum je účinné v 99.9% a zajišťuje uchování potravin v čerstvém stavu po výrazně delší dobu.

SHOWROOM PRODUKTŮ KÜPPERSBUSCH - PRAHA
NAPIŠTE NÁM A DOMLUVTE SI NEZÁVAZNOU ONLINE KONZULTACI

email:
studio@projektdesign.cz
mobil:
+420605515570
Zdroj KÜPPERSBUSCH.